Nincs engedélyezve a javascript.

Termékeink

Válogass könyveink közül

Kategóriák
Minden
Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Évkönyv
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Játékok
Kártyajátékok
Készségfejlesztő játékok
Logikai játékok
Plüssjátékok
Társasjátékok
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Orvosi
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Sport
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Rendszerhiba

Rendszerhiba

Társasjáték

Motiváció Műhely
A társasjátékot azért fejlesztette ki a Motiváció Oktatási Egyesület, hogy bemutathassák, milyen ingatag lábakon áll jelenleg a magyar közoktatási rendszer, s hogy a hátrányos helyzetű diákok szegregációja még mindig kulcskérdés.

Az IntegRÁCIÓ-kampány keretein belül kifejlesztett társasjátékban a résztvevők a civilek, a pedagógus és a polgármester szemszögéből ismerkedhetnek meg a problémájával, felismerhetik bennük “saját” felelősségüket és azt, a valóság is amolyan társasjáték, ahol a szereplőknek együtt kell működniük.

“Ez egy kooperatív társasjáték, itt nem egymás ellen versenyeznek a résztvevők, hanem a közös cél, a jobb iskolarendszer eléréséért dolgoznak” – mutatta be a játékot Csempesz Péter, a fejlesztők egyike. Mint mondta, a játék menete során olyan tetteket hajthatnak végre a játékosok, mint például a hátrányos helyzetű tanulók elosztása a képzeletbeli város iskoláiban, illetve tanodákat is alapíthatnak a felzárkóztatás érdekében. És mindezt miért? Hogy az iskolák két fontos mutatója, az eredményesség és a méltányosság értéke minél magasabb legyen, hiszen az adott kör akkor tekinthető befejezettnek, ha ezek a 8-as skálán minél nagyobb számot produkálnak.

Raktári kód:
601568