Nincs engedélyezve a javascript.
Webáruházunk rendeléseket leltározás miatt jelenleg nem fogad. Megértésüket köszönjük!

Termékeink

Válogass könyveink közül

Kategóriák
Minden
Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Évkönyv
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Játékok
Kártyajátékok
Társasjátékok
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Orvosi
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Sport
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Rendszerhiba

Rendszerhiba

Társasjáték

Motiváció Műhely
A társasjátékot azért fejlesztette ki a Motiváció Oktatási Egyesület, hogy bemutathassák, milyen ingatag lábakon áll jelenleg a magyar közoktatási rendszer, s hogy a hátrányos helyzetű diákok szegregációja még mindig kulcskérdés.

Az IntegRÁCIÓ-kampány keretein belül kifejlesztett társasjátékban a résztvevők a civilek, a pedagógus és a polgármester szemszögéből ismerkedhetnek meg a problémájával, felismerhetik bennük “saját” felelősségüket és azt, a valóság is amolyan társasjáték, ahol a szereplőknek együtt kell működniük.

“Ez egy kooperatív társasjáték, itt nem egymás ellen versenyeznek a résztvevők, hanem a közös cél, a jobb iskolarendszer eléréséért dolgoznak” – mutatta be a játékot Csempesz Péter, a fejlesztők egyike. Mint mondta, a játék menete során olyan tetteket hajthatnak végre a játékosok, mint például a hátrányos helyzetű tanulók elosztása a képzeletbeli város iskoláiban, illetve tanodákat is alapíthatnak a felzárkóztatás érdekében. És mindezt miért? Hogy az iskolák két fontos mutatója, az eredményesség és a méltányosság értéke minél magasabb legyen, hiszen az adott kör akkor tekinthető befejezettnek, ha ezek a 8-as skálán minél nagyobb számot produkálnak.

Raktári kód:
601568