Nincs engedélyezve a javascript.
Kedves Vásárlóink! A koronavírusra, az Önök és az alkalmazottaink egészségére való tekintettel a rendelésfelvétel határozatlan ideig szünetel, így sajnos házhoz szállítást sem tudunk biztosítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Termékeink

Válogass könyveink közül

Kategóriák
Minden
Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Évkönyv
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Játékok
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Orvosi
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Sport
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Mielőtt - Before

Mielőtt - Before

Gabo Könyvkiadó
A Miután-sorozat ötödik része Anna Todd fanfiction regényét már egymilliárdan olvasták online, és világszerte elbűvölte a rajongókat.A Mielőttben megismerhetjük Hardin Scott Tessa előtti életét, megtudhatjuk, mi történt a Miutánt követően, és még több bepillantást nyerhetünk a viharos #Hessa románcba.

A Cosmopolitan ?generációja legkiemelkedőbb irodalmi jelenségé?-nek nevezte Anna Toddot. A That?s Normal internetes portál pedig egyenesen ezt írja: ?Hardin és Tessa a modern idők Mr Darcyja és Lizzy Bennetje.? Adjuk át magunkat az igaz szerelem magával ragadó, fergeteges erejének.MIELŐTT Hardin találkozott Tessával, olyan volt, mint egy tomboló vihar.MIKÖZBEN az első pillanatokat töltötték együtt, Hardin rájött, hogy meg kell tartania magának a lányt, mert az élete múlik rajta. MIUTÁN egymáséi lettek, a világ már sosem lesz olyan, mint volt.Hardin és Tessa drámai szerelme egy örvény, mely mindenkit magával rántott, aki körülöttük volt.

Raktári kód:
601256
ISBN:
9789634068181
EAN:
9789634068181
Anna Todd
Anna Todd

Miután boldogok leszünk

Miután boldogok leszünk

Miután

Miután