Nincs engedélyezve a javascript.
Kedves Vásárlóink! A koronavírusra, az Önök és az alkalmazottaink egészségére való tekintettel a rendelésfelvétel határozatlan ideig szünetel, így sajnos házhoz szállítást sem tudunk biztosítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Már társasjátékokra is költheted a jegyzettámogatásod!

Már társasjátékokra is költheted a jegyzettámogatásod!

október 8.

Az SZTE Jegyzetboltban eddig kifejezetten könyveket, egyetemi jegyzeteket lehetett kapni. Ha szemfüles voltál, láthattad, hogy még térképeket, útikalauzokat, esetleg különleges magyar kártyát is beszerezhettél nálunk. Most azonban egy újabb szintre emeljük a termékkínálatunkat. Társasjátékokkal, valamint izgalmas, különleges kártyajátékokkal tesszük még különlegesebbé az árukészletünket! Ha pedig nagyon gyors voltál, akár már le is csaphattál az első rendelésekre!

De, hogy miért gondoltuk, hogy társas- és kártyajátékokkal egészítenénk ki az árukészletet? Ennek több oka is van, azonban mindegyik arra vezethető vissza, hogy ezek a játékok nagyon is hasonlítanak a könyvekre.
Leginkább abban hasonlítanak, hogy ugyanúgy fejlesztik a különböző képességeinket, mint az olvasnivalók, valamint jó szórakozást is nyújtanak. De lássuk csak, miért is éri meg társasjátékot vásárolni!

1. Szabálykövetés fontossága

Talán az egyik legfontosabb dolog, amire a társasjátékok megtanítanak, az a szabálykövetés és annak fontossága. Hiszen ha azt szeretnénk, hogy egy szituációban velünk korrektül viselkedjenek a játék során, nekünk is úgy kell tennünk. Ezért pedig fontos, hogy kövessük a szabályokat. Nem mellesleg, a szabálykövetés elsajátítása hosszú távon is értékes tulajdonság lehet, hiszen így számos konfliktust és kellemetlenséget elkerülhetünk a jövőben.

2. Veszíteni tudni kell

Azok a gyerekek, akik sokat játszottak társasjátékokkal, sokszor kerültek már olyan helyzetbe, hogy veszítettek. Ezt meg kell tanulni kezelni és elviselni, elfogadni. Ezt pedig úgy tudjuk megtenni, hogy egyre többet és többet játszunk, hiszen akkor szembesülünk igazán azzal, hogy a szerencse forgandó. Márpedig a hétköznapi életben is rengetegszer kerülhetünk olyan szituációba, ahol jól jön, ha jól tudjuk kezelni a kudarcot. Ilyen lehet, ha nem kapunk meg egy munkát vagy egy előléptetést, ha elveszítünk valamit vagy éppen ha a napunk nem úgy sikerül, ahogy mi azt elterveztük.

3. A győzelem íze

Ahogy veszíteni, győzni is tudni kell. Értjük ezalatt azt, hogy nem mindegy, hogyan viselkedünk, ha megnyerünk valamit. Lehet örömtáncot járni és mindenki orra alá dörgölni, hogy ők veszítettek, mi meg nyertünk, vagy éppen meg is lehet köszönni a játékot és csendben, visszafogottan örülni a győzelmünknek. Abban pedig határozottan egyetérthetünk, hogy mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki nem tudja, hogyan kell győzni. Neked van ilyen ismerősöd? Ha igen, írd meg kommentben, ő mit szokott csinálni!

4. Minőségi időtöltés

A különböző játékok kikapcsolnak, szórakoztatnak, örömmel töltenek el bennünket, hiszen általában azokkal játszunk, akiket szeretünk, kedvelünk. Éppen ezért lehet tökéletes választás a Robbanó cicák, a Sorban állás vagy éppen a Magyar népmesék egy családi összejövetelre, baráti beszélgetésre vagy éppen egy randevúra. Amellett, hogy jól szórakozunk, amíg ezek a játékok tartanak, közben még beszélgethetünk is. A Játékstílusból pedig nagyon sok mindent leszűrhetünk a partnerünkről. Olykor olyan dolgokra is fény derülhet, amiről eddig nem is sejtettünk.

5. Versenyszellem megtapasztalása

Azok, akik valamit sportolnak, rendszeresen tapasztalják, hogy mennyire jó érzés a verseny előtti drukk, az izgalom, ami sokkal jobb teljesítményre sarkallja. Ehhez hasonlót érezhetünk társasjátékozás közben is, amikor szeretnénk megszerezni az utolsó hatástalanító lapot vagy amikor lecsapunk a legértékesebb figurára. Emellett pedig megtanít egymással és egymás ellen is tisztességesen játszani. Ez pedig nem csak a gyerekekre fér rá, hanem sok esetben néhány felnőttre is.

Most már láthatjuk, mennyire sok jótékony hatása is lehet annak, ha játszunk. Akkor már csak azt kell tisztáznunk, hogy mivel is játszhatunk!? Igazából bármivel, ami a webshopunkban fellelhető és még azon túl! Ezt, hogy is értjük? Úgy, hogy lehetőség van egyedi megrendelés leadására is a honlapunkon, aminek köszönhetően olyan könyvekre és társasjátékokra tehettek szert, amiket eddig nem forgalmaztunk üzletünkben. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint pontosan kitölteni az egyedi megrendeléshez az űrlapot, hogy biztosan azt a terméket találjuk meg, amire ti gondoltatok. Hát nem nagyszerű!?

Válogass társasjátékaink közül!

Látogass be az üzletünkbe, nézd meg személyesen is a különböző társasjátékokat és vidd haza, ha beleszerettél valamelyikbe! Van egy remek hírünk, ugyanis a nálunk kapható társasjátékokra már a jegyzettámogatásodat is felhasználhatod, így bármelyik társasjáték maximum 75%-át fizetheted a jegyzettámogatásodból!

Ha pedig bővíteni szeretnéd termékpalettánkat, megteheted a fent már említett módon! Vásároltál már nálunk esetleg valamilyen játékot? Nagyszerű! Most itt az alkalom, hogy megírd tapasztalataidat! Minden apró részletre kíváncsiak vagyunk!

Szerző: Vincze-Puskás Bettina