Nincs engedélyezve a javascript.
Június legkeresettebb könyve

Június legkeresettebb könyve

rupi kaur - tej és méz

június 25.

Nem csak az internetezők körében nagy sláger mostanában a tej és méz című könyv, hanem az SZTE Jegyzetbolt vásárlói is elég szép mennyiséget kapkodtak el tőlünk az elmúlt hónapban. Neked meg van már Rupi Kaur ezen műve? Írd meg nekünk kommentben, hogy te lecsaptál-e már erre a könyvre vagy szeretnéd-e a könyvespolcodon tudni?

"A tej és méz versek és prózai írások gyűjteménye a túlélésről, az erőszak, az abúzus, a szerelem, a veszteség, a nőiség megéléséről. a könyv négy fejezetre oszlik, mindegyik más célt szolgál, másféle fájdalommal foglalkozik, másféle sebeket gyógyít. a tej és méz az élet legridegebb pillanatain vezeti át az olvasót, mégis mindenben talál valami melegséget, mert a melegség ott van mindenben, csak keresni kell."

Akárkivel beszéltünk eddig a könyvről, azt tapasztaltuk, hogy valaki vagy nagyon szereti vagy nagyon utálja. Ennek oka lehet a formai kivitelezése, hiszen egy elég rendhagyó formai kivitelezése van, legyen szó akár a borítóról, aminek már a a tapintása sem hétköznapi, vagy éppen a benne lévő versekről vagy prózai művekről. Különleges illusztrációkkal tarkított, ami még inkább elgondolkodásra ösztönzi az embereket

Vannak, akiknek azért nem nyerte el a tetszésüket, mert közhelyekkel telinek érzik az egész könyvet, míg másoknak pont ez tetszik benne. Olyan idézeteket, mondásokat találhatunk benne, amivel valószínűleg találkoztunk már korábban, de így, egymás mellett látva őket, figyelembe véve, hogy a nőiség, nőiesség megélésérő szól a könyv, másabb meglátásba helyezheti őket.

Te olvastad már Rupi Kaur ezen könyvét? Ha igen, írd meg kommentben, neked mi volt a véleményed róla, hátha segíthetsz dönteni másoknak, hogy nekik való-e a könyv!

Írd le, miért tetszett vagy éppen nem tetszett a tej és méz című könyv, induljon egy beszélgetés a kommentek között!

Olvass minél többet, hiszen tudod:

„Az olvasás – ha élvezetet okoz –segít élni. Átélni és túlélni is.” - Vekerdy Tamás

A könyvet pedig a következő linken tudod megrendelni:
https://univbook.hu/konyv/tej-es-mez/

Írta: Puskás Bettina, SZTE Univbook