Nincs engedélyezve a javascript.
Harminc év napsütés

Harminc év napsütés

Egy újabb remek novella Grecsó Krisztián tollából

június 20.

Grecsó Krisztián a magyar kortárs irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja. Mondhatjuk, hogy amihez hozzáfog, az siker lesz. Sokaknak ismerős lehet a neve, hiszen nem egy műve van jelenleg is piacon, többek között a Vera, a Jelmezbál vagy éppen a Tánciskola.

Grecsó Krisztián Harminc év napsütés című műve 2017-ben jelent meg és kezdte meghódítani a magyar olvasóközönséget.

Ahogy a könyvben olvasható: "Vajon a család jelentheti-e nekünk az otthont az időben, vagy minden alkalommal újra meg kell küzdenünk ezért az otthonosságért? Grecsó Krisztián történetei legszemélyesebb emlékeinket idézhetik fel: a nagymamákkal töltött nyarakat, a szabálytalan karácsonyestéket, az önálló élet első bizonytalan lépéseit, a hosszú vágyakozásokat és rövid találkozásokat."

Miről is szól a Harminc év napsütés?

Ez a történet igazából egy személyes történet, egy napló, egy visszaemlékezés, amelynek köszönhetően nem csak Grecsó Krisztián repülhet vissza képzeletben a múltba, de bennünk, olvasókban is rengeteg emléket eleveníthet fel a könyv. Megismerhetjük az írót olyan szinten, hogy már-már olyan érzés keríthet hatalmába minket, hogy a barátunkká vált és mintha mindig is ismertük volna. Látjuk, miken ment keresztül, milyen akadályokkal kellett megküzdenie, milyen boldog pillanatokban volt része, hogyan közeledett a lányokhoz, hogyan próbálta megtalálni, ki is ő igazából.

Tökéletes választás lehet ez a könyv annak, aki szeret egy kicsit nosztalgiázni, aki rajong az igaz történetekért és aki egy kicsit szeretné újraélni a múltat. Hiszen azok az emlékek, amiket Grecsó Krisztián őrizget, sokunk számára ismerősek lehetnek vagy ismerős emlékeket, illatokat, képeket hozhatnak elő.

Olvass minél többet, hiszen tudod:

„Az olvasás – ha élvezetet okoz –segít élni. Átélni és túlélni is.” - Vekerdy Tamás

A könyvet pedig a következő linken tudod megrendelni:
https://univbook.hu/konyv/harminc-ev-napsutes/

Írta: Puskás Bettina, SZTE Univbook